Location

Haartmaninkatu 4

Date

08 Mar 2019

Lääketieteen opiskelijoiden rekrytointipäivä

Järjestäjä: LKS ja Terkko Health Hub

Osallistujat: 300

Minkälaisia kesätyömahdollisuuksia 1.-3. vuoden lääketieteen opiskelijoilla on? Palkkaavatko tutkimusryhmät ja yritykset opiskelijoita? Voiko lääkärille aueta ura muualtakin kuin potilas- tai tutkimustyöstä? Mitä ovat startup-yritykset, joista tällä hetkellä puhutaan paljon?

Näihin kysymyksiin löydät vastauksen 8.3. Lääketieteen opiskelijoiden rekrytointipäivässä! Terkko Health Hubin ja lääketieteen opiskelijoiden yhteisponnistus tuo paljon alan yrityksiä ja toimijoita Terkkoon. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda työllistymismahdollisuuksia opiskelijakunnalle kuin myös esitellä erilaisia mahdollisia urapolkuja tuleville lääketieteen asiantuntijoille.

Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille lääketieteen opiskelijoille ja muille alasta kiinnostuneille. Rekrytointipäivän aikana pääsee tutustumaan eri yrityksiin, jotka myös hakevat uusia huipputekijöitä joukkoonsa, opinnäytetyöhön tai työsuhteeseen.

Ohjelma:
Klo 15: Mahdollisuus kierrellä yritysten ja tutkimusryhmien ständeillä:
Klo 15.30 – 17.30: Puheita (Terveystalo, Pfizer, BCG)
Klo 19: Tilaisuus loppuu Terkossa

Ilmoittautuminen:
https://www.eventbrite.com/e/laaketieteen-opiskelijoiden-rekrytointipaiva-terkko-health-hub-tickets-53806656157?aff=erelexpmlt