Location

Haartmaninkatu 4

Date

21 May 2019

Infoilta: Oletko sinä Lääkäri Ilman Rajoja?

Organisaatio: Lääkärit ilman Rajoja

Arvioitu osallistujamäärä: 60-100

Paikka: Event Square

Miten potilaan anestesia hoidetaan turvallisesti kun saatavilla ei ole lisähappea? Mikä on hoitosuositus kala-azariin? Entä miten tehdään omaverensiirto ilman hienoja laitteita? Saat vastauksen näihin ja moniin muihin kysymyksiin, kun sisätautilääkäriksi erikoistuva Laura Mikkonen ja anestesiologi Kariantti Kallio vastaavat kysymyksiin ja antavat vinkkejä avustustyöstä kiinnostuneille.

Laura on työskennellyt Kongossa, Etelä-Sudanissa ja Intiassa. Kariantti puolestaan on työskennellyt Keski-Afrikan tasavallassa, Jemenissä ja Burundissa.

Paikalla on myös henkilöstöpäällikkö Kaisa Loikkanen ja muuta toimiston henkilökuntaa vastaamassa kysymyksiin. Tilaisuuden päätteeksi on mahdollisuus jäädä juttelemaan Lauran, Kariantin ja toimiston työntekijöiden kanssa. Tilaisuus on suomenkielinen. Lämpimästi tervetuloa!

Etkö pääse paikalle? Jättämällä meille yhteystietosi, lähetämme sinulle materiaalit ja tallenteen tilaisuudesta: https://laakaritilmanrajoja.fi/2019/05/02/infoilta-oletko-sina-laakari-ilman-rajoja/

Kysyttävää? Ole yhteydessä henkilöstöpäällikkö Kaisa Loikkaseen, kaisa.loikkanen@helsinki.msf.org.

Are you interested in working with MSF, but don’t speak Finnish? Follow our Facebook page, we will organize an info in English next autumn!

Facebook tapahtuman linkki: https://www.facebook.com/events/672206456533105/