Location

Haartmaninkatu 4

Date

28 Feb 2020

MeDent uratreffit

Minkälaisia työmahdollisuuksia lääketieteen ja hammaslääketieteen opiskelijoilla on? Palkkaavatko tutkimusryhmät ja yritykset opiskelijoita? Voiko lääkärille aueta ura muualtakin kuin potilas- tai tutkimustyöstä? Minkälaisia mahdollisuuksia kasvuyritykset voivat tarjota lääketieteen osaajille? Olisiko minusta jo opiskelijana yrittäjäksi?

Näihin kysymyksiin löydät vastauksen 28.2. lääketieteen ja hammaslääketieteen opiskelijoiden MeDent Uratreffit -päivässä!

Lääketieteen ja hammaslääketieteen opiskelijat tuovat yhdessä Terkko Health Hubin kanssa jo toista kertaa yhteen lääketieteellisten alojen opiskelijat sekä alan toimijat. Tapahtumassa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tutustumaan potentiaalisiin työnantajiin, lääketieteellisen alan yrityksiin, yrittäjyyteen sekä keskustella työllistymis-, harjoittelu- tai tutkimustyömahdollisuuksista.

Uratreffit -tapahtumassa pääset vuosikurssistasi riippumatta tutustumaan kiinnostaviin alan toimijoihin helposti speed dating -tyyliin. Lisäksi sinulla on halutessasi mahdollisuus viilata CV:täsi paikan päällä uuteen uskoon ja kuulla innostavia tarinoita muiden lääkäreiden ja hammaslääkäreiden tekemistä urapoluista.

Tule siis verkostoitumaan ja kuuntelemaan, mitä kaikkea mahdollista voit päästä tulevaisuudessa lääkärinä ja hammaslääkärinä tekemään tunnetumman potilas- ja tutkimustyön lisäksi. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille lääketieteen ja hammaslääketieteen opiskelijoille.

Ohjelma:

Klo 15–16 Puheenvuoroja (mm. Osgenic, BCG )
Klo 16–19 Ständikiertely ja CV-klinikka
Klo 19 Virallinen ohjelma päättyy

Afterparty:

Klo 19.30 alkaen Terkko Health Hubissa

Lämpimästi tervetuloa!

—-

Tapahtumassa mukana:

Osgenic
BCG in the Nordics
Carecode
HUS, Suu- ja leukasairauksien klinikka
Kandidaattikustannus
Medigoo
Oral Hammaslääkärit
Pihlajalinna
Suomen Syöpärekisteri https://syoparekisteri.fi/
Unitary Healthcare Oy http://unitary.fi/
Urapalvelut HY